Sähköurakointi

Laadukas sähköurakointi vaatii kivenkovaa ammattitaitoa ja kokemusta. AR-urakointi tarjoaa sähköurakan aina suunnittelusta lopputarkastukseen saakka sovitussa aikataulussa ja voimassa olevien standardien mukaan. Työmme jälki on aina ensiluokkaisen siistiä, sillä siinä näkyy ammattilaisen kädenjälki. Toteutamme sähköurakointeja pääasiassa pientaloihin, toimitiloihin sekä toimistoihin ja pieniin teollisuushalleihin pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviokäynti, jonka aikana vastaamme kaikkiin kysymyksiinne.

 

Sähköurakointi ammattitaidolla

AR-Urakointi tarjoaa ammattitaitoista sähköurakointia Helsingissä ja Uudenmaan alueella. Kokemuksemme rakennusalalta auttaa

projektienhallintaa ja aikataulutusta, koska usein sähköurakan työvaiheet täytyy osata sovittaa rakennustöiden etenemisen mukaan.

Näin pystymme hoitamaan sähköurakan aina suunnittelusta lopputarkastukseen saakka sovitussa aikataulussa, laadukkaasti,

turvallisesti ja voimassaolevien standardien mukaisesti. Työn jälki on aina ensiluokkaisen siistiä jossa näkyy ammattilaisen kädenjälki.Tutustu myös hintoihimme.

 

LED-valaistus

Nykyajan Led-tekniikka tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia valaistuksen suhteen. Meiltä saa Winledin laajasta valikoimasta

laadukkaat led-valaisimet aina pientalojen valaistuksesta, raskaaseen teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin led-valaisimiin.

Yhteistyömme Winledin kanssa tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada 3-D mallinnettu valaistussuunnitelma

kaikkiin sähköurakointi ja sähkösuunnittelu kohteisiimme ilmaiseksi.

 

Muut palvelut

AR-Urakointi asentaa myös ilmalämpöpumput ja tarjoaa myös erilaiset rakennuspalvelut. Yksityistalouksien on hyvä muistaa myös kotitalousvähennys. Sivuiltamme löydät myös listauksen referenssi kohteistamme.  

 

pyydä tarjous sähköurakoinnista

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä ilmainen remonttiarvio

tai tarjous palveluista

ja tuotteista 

 

tutustu sähköurakointi referensseihin

REFERENSSIT

Katso referenssejä

kohteistamme

saat kotitalousvähennystä sähköurakoinnista

KOTITALOUSVÄHENNYS

Hyödynnä kotitalous vähennys

katso lisätietoa