Sähköurakointi Helsinki ja Uusimaa

AR-Urakointi tarjoaa sähköurakointeja laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa Helsingissä ja Uudenmaan alueella. Tarjoamme sähköurakointia aina suunnittelusta lopputarkastukseen saakka kivenkovalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella voimassa olevien standardien mukaisesti. Työmme jälki on aina ensiluokkaisen siistiä, sillä siinä näkyy ammattilaisen kädenjälki.

 

Toteutamme sähköurakointeja pääasiassa pientaloihin, toimitiloihin sekä toimistoihin ja pieniin teollisuushalleihin. Toteutamme myös kaikki muut sähköalan palvelut kuten sähkösuunnittelun ja sähköasennukset

 

Sähköurakointi ammattitaidolla

AR-Urakointi on vuonna 2010 perustettu yritys, joten kokemusta sähköurakoinneista meillä on jo lähes 20 vuoden kokemuksella.

Kokemuksemme rakennusalalta auttaa projektienhallintaa ja aikataulutusta, koska usein sähköurakoinnin työvaiheet täytyy osata sovittaa rakennustöiden etenemisen mukaan. Olemme Sähkö- ja teleurakointiliiton jäsen ja yrityksellämme on S2 sähköurakointioikeudet.

 

Ammattitaitomme ansiosta sähköurakointimme toteutetaan aina turvallisesti ja ennalta sovitun aikataulun mukaisesti laadusta tinkimättä. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviokäynti. Arviokäynnin aikana vastaamme kaikkiin kysymyksiinne.

 

LED-valaistus sähköurakointikohteisiin

 AR-Urakointi asentaa led-valaisimet aina pientaloista raskaaseen teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin led-valaisimiin.Yhteistyömme Winledin kanssa tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada 3-D mallinnettu valaistussuunnitelma kaikkiin sähköurakointi- ja sähkösuunnittelukohteisiimme ilmaiseksi.

 

Led valaisimilla valaiset huoneet energiatehokkaasti ja tyylikkäästi. Nykyajan Led-tekniikka tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia valaistuksen suhteen. Meiltä saa Winledin laajasta valikoimasta laadukkaat led-valaisimet aina pientalojen valaistuksesta, raskaaseen teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin led-valaisimiin.

 

Muut palvelut

AR-Urakointi asentaa myös ilmalämpöpumput ja tarjoaa myös erilaiset rakennuspalvelut. Yksityistalouksien on hyvä muistaa myös kotitalousvähennys. Sivuiltamme löydät myös listauksen referenssikohteistamme.  

 

pyydä tarjous sähköurakoinnista

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä ilmainen remonttiarvio

tai tarjous palveluista

ja tuotteista 

 

tutustu sähköurakointi referensseihin

REFERENSSIT

Katso referenssejä

kohteistamme

saat kotitalousvähennystä sähköurakoinnista

KOTITALOUSVÄHENNYS

Hyödynnä kotitalousvähennys

katso lisätietoa