ILMALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUSHINNASTO
Hinnat alkaen, sisältävät alv 24%
Asennustyö

Hinta €

45,90/h

Ilmalämpöpumppujen

asennus tarvikkeineen

Hinta €

alk. 550e

 

Onninen logo2

 

 

Ahlsell logo 2

 

 

  Panasonic logo

 

 

Hitachi logo

Ilmalämpöpumput

Tyypillisessä suomalaisessa talossa ja sääolosuhteissa ilmalämpöpumpulla sähkölaskua voidaan pienentää jopa 1/3:lla. Jos 100 -150 m2 suorasähkölämmitteisen talon sähkölasku on 1200 - 1800 euroa vuodessa, voi ilmalämpöpumpulla säästää 400–600 euroa vuodessa.

Ilmalämpöpumppujen asennus

 

AR-Urakointi asentaa ilmalämpöpumput hintaan alk.550e.

Meillä on Tukesin myöntämä kylmäalan pätevyystodistus kaikkiin alle 3kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi-, ja lämpöpumppulaitteiden asennus ja huoltotöihin.

 

Tietoa ilmaläpöpumpuista

 

Ilmalämpöpumppu on järkevä  ja edullinen investointi etekin suorasähkölämmitteisiin taloihin.

Se maksaa hankintahintansa takaisin parhaassa tapauksessa jo kolmessa vuodessa

Ja lisää asuinmukavuutta huomattavasti niin kesällä kuin talvellakin.

 

Puulämmityksessä myös uunin lämpö leviää ja tasoittuu ilmalämpöpumpun ansiosta hyvin. Sähkö-/puulämmitteinen talo on optimaalinen ilmalämpöpumpulle. Sen ansiosta myös lämpötilakerrostumat poistuvat ja lämpö leviää tasaisesti koko huonetilaan lisäten näin
asuinmukavuutta.

 

Sisäilman jäähdytys ja suodatus tulee kuntoon samalla investoinnilla. Nykyisten laitteiden hyvät suodatusominaisuudet lisäävät asumisviihtyvyyttä ja helpottavat allergikkoja. Jäähdytyksen ansiosta hänen ei tarvitse kesällä tuulettaa siitepölyjä sisään avoimista ikkunoista.

 

Meneekö talven säästö kesäajan jäähdytykseen? 

 

Viime kesien helteissä moni kaipasi helpotusta hikiseen oloonsa ja ilmalämpöpumpullahan sitä sai tai olisi saanut. Mutta meneekö kaikki talven lämmityssäästöt kesän jäähdytyksiin? "Ehdottomasti ei. Kuumimpinakaan kesinä tyypillisen omakotitalon jäähdytykseen ei kulu kuin 20- 30 euroa.

 

Pyydä tarjousta ilmämpöpumpun asennuksesta.

 

      ilmalämpöpumput                  ilmalämpöpumppu kotiin