ILMALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUSHINNASTO
Hintoihin lisätään alv 24%
Asennustyö

Hinta €

40/h

Ilmalämpöpumppujen

asennus tarvikkeineen

Hinta €

alk. 485e

 

Onninen logo2

 

 

Ahlsell logo 2

 

 

  Panasonic logo

 

 

Hitachi logo

Ilmalämpöpumput

Tyypillisessä suomalaisessa talossa ja sääolosuhteissa ilmalämpöpumpulla sähkölaskua voidaan pienentää jopa 1/3:lla. Jos 100 -150 m2 suorasähkölämmitteisen talon sähkölasku on 1200 - 1800 euroa vuodessa, voi ilmalämpöpumpulla säästää 400–600 euroa vuodessa.

Ilmalämpöpumppujen asennus

AR-Urakointi asentaa ilmalämpöpumput hintaan alk. 485e + alv 24%.

Meillä on Tukesin myöntämä kylmäalan pätevyystodistus kaikkiin alle 3kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi-, ja lämpöpumppulaitteiden asennus ja huoltotöihin. Teemme ilmalämpöpumppujen sähköasennukset luotettavasti ja ammattitaidolla.

Tietoa ilmalämpöpumpuista

Ilmalämpöpumppu on järkevä ja edullinen investointi etenkin suorasähkölämmitteisiin taloihin.

Ilmalämpöpumppu maksaa hankintahintansa takaisin parhaassa tapauksessa jo kolmessa vuodessa ja lisää asuinmukavuutta huomattavasti niin kesällä kuin talvellakin.

Puulämmityksessä myös uunin lämpö leviää ja tasoittuu ilmalämpöpumpun ansiosta hyvin. Sähkö- tai puulämmitteinen talo on optimaalinen ilmalämpöpumpulle. Sen ansiosta myös lämpötilakerrostumat poistuvat ja lämpö leviää tasaisesti koko huonetilaan lisäten näin asuinmukavuutta.

Sisäilman jäähdytys ja suodatus tulevat kuntoon samalla investoinnilla. Nykyisten laitteiden hyvät suodatusominaisuudet lisäävät asumisviihtyvyyttä ja helpottavat allergikkoja. Jäähdytyksen ansiosta allergikon ei tarvitse kesällä tuulettaa siitepölyjä sisään avoimista ikkunoista.

Meneekö talven säästö kesäajan jäähdytykseen? 

Kesien helteissä moni kaipaa helpotusta hikiseen oloonsa ja ilmalämpöpumpulla se on mahdollista. Mutta menevätkö kaikki talven lämmityssäästöt kesän jäähdytyksiin? Ehdottomasti ei. Kuumimpinakaan kesinä tyypillisen omakotitalon jäähdytykseen ei kulu kuin 20-30 euroa.

Pyydä tarjousta ilmalämpöpumpun asennuksesta.

 ilmalämpöpumput      ilmalämpöpumppu kotiin