SÄHKÖSUUNNITTELUN HINNAT ALKAEN
Hintoihin lisätään alv 24% 
0–50 m2 350 €
50–100 m2 380 €
100–125 m2 410 €
125–150 m2 440 €
150–175 m2 470 €
175–200 m2 500 €
200–250 m2 530 €
250–300 m2  560 €
yli 300m2    Sop. mukaan
Sähkösuunnittelun Hinta 50e/h 

Sähkölämmitteisen kohteen suunnitelma + 20% yllä oleviin hintoihin.

 Winled

JcAd  

 

 

 Sähkösuunniittelu Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäseneltä

 

Sähkösuunnittelu Helsinki ja Uusimaa 

null Hyvin tehty, asiakkaan mielipiteet ja erityistarpeet huomiova sähkösuunnitelma vähentää rakennusaikana tulevien muutosten määrää, joka vaikuttaa rakennuskustannuksiin positiivisesti.


Sähkösuunnittelu uudis- ja saneerauskohteisiin

AR-Urakointi toteuttaa sähkösuunnittelun niin pientaloihin kuin liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Tarjoamme sähkösuunnittelua sekä uudis- että saneerauskohteisiin lähes 20 vuoden kokemuksella.

Sähkösuunnitelma on tärkeää teettää ajoissa, mielellään jo rakennusprojektia aloitettaessa. On hyvä miettiä myös sähköpisteiden sijoitusta: mihin tulee televisio tai tietokone, ja onko jotain erityistarpeita sähköistyksen suhteen esim. KNX väylätekniikkaa tai erityistä valaistusta.

Sähkösuunnitelmat toteutamme JCAD-ohjelmistolla. Sähkösuunnitelman tekoon tarvitaan rakennuksen pohjapiirros ja asemakaava dwg, pdf tai jpg tiedostona. Mikäli pohjapiirrosta ei ole, senkin tekeminen meiltä onnistuu, kunhan vain rakennuksen mitat ovat tiedossa ja saatavilla.

AR-Urakointi tekee omakotitalojen sähkösuunnitelmat edullisesti ja nopealla aikataululla.

Hinnastosta näet neliöiden perusteella mikä on perus sähkösuunnitelman hinta halvimmillaan.

Sähkösuunnitelma sisältää tasopiirustukset, keskuskaaviot, piirikaaviot, nousujohtokaaviot,

maadoituskaaviot, heikkovirtajohdotuskaaviot ja asemakaavakuvan.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio, tehdään sähkösuunnitelmasi yhdessä!

Valaistuksen suunnittelu on sähkösuunnittelua

Valaistus on asumismukavuuden kannalta erittäin tärkeää. Laadukkailla Led-valaisimilla ja ammattilaisen tekemillä valaistus- ja sähkösuunnitelmilla vältät riskit. Hyvin tehty, asiakkaan erityistarpeet huomioiva sähkösuunnitelma vähentää myös rakennusaikana tulevien muutosten määrää, joka vaikuttaa rakennuskustannuksiin positiivisesti.

Kun tilaatte sähkösuunnitelman meiltä, on teillä mahdollisuus saada Winledin 3-D valaistussuunnitelma veloituksetta, mikäli tilaatte valaistussuunnitelman mukaiset valaisimet

meiltä 7 päivän kuluessa valaistussuunnitelman valmistumisesta. Tässä tapauksessa saatte myös käyttöönne salamavalo-palvelun, joka tarkoittaa sitä, että valaisimet säilytetään teidän näin halutessanne Winledin varastossa siihen asti kun niiden asennus on ajankohtaista, jolloin ne toimitetaan veloituksetta suoraan työmaalle. Ja jos haluatte, kohteen valmistuttua Winledin kuvaaja tulee ottamaan valokuvat kohteestanne ja heidän sisällöntuottajansa tekee kohteestanne blogiartikkelin.

Mikäli ette halua tilata valaisimia 7 päivän sisällä valaistussuunnitelman valmistumisesta on valaistussuunnitelman hinta  500e + alv 24%. Jos kuitenkin myöhemmin päädytte tilaamaan valaistussuunnitelman mukaiset valaisimet meiltä, hyvitetään valaistussuunnitelmasta veloitettu 500e + alv 24% valaisimien myyntihinnassa.

Tilatessasi sähkösuunnitelman meiltä, on teillä mahdollisuus saada

Winledin 3-D valaistussuunnitelma veloituksetta.

sähkösuunnittelu  

Katso video 3-D led-valaistus suunnitelmasta

 

Sähkösuunnitelma ja 3D-Valaistussuunnitelma

Kun päädytte Winled-valaistussuunnitelmaan, tulee valaistussuunnittelija ottamaan teihin yhteyttä ennen suunnitelman aloittamista. Käytte yhdessä yksityiskohtaisesti läpi

toiveenne ja mieltymyksenne valaistuksen suhteen. Nämä asiat otetaan huomioon myös sähkösuunnittelussa. Kun valaistus- sähkösuunnitelma tehdään yhteistyössä asiakkaan,
valaistus ja
sähkösuunnittelijan kanssa, on lopputulos laadukas, toimiva ja tyylikäs.

Kaikki tämä kuuluu sähkösuunnitelman hintaan, jos valaisimet tilataan 7 päivän kuluessa valaistussuunnitelman valmistumisesta.

3D-mallinnuksella saa hyvän kuvan siitä, miltä kohde tulee valmiina näyttämään. Tarvittaessa tulemme myös esittelypöydän kanssa näyttämään miltä suosituimmat  valaisinmallit näyttävät, ja kuinka hyvän valon ne antavat huomattavasti pienemmällä virrankulutuksella verrattuna esimerkiksi perinteisiin hehku- ja halogeenivalaisimiin. Lisäksi hyvälaatuisten ledien käyttöikä on huomattavasti pidempi.

-Hehkulamppu 40W käyttöikä 2000h
-Led-valaisin       8W käyttöikä 50 000h

Tilatessaisi myös sähköurakan meiltä, ei Led-valaisimilla toteutettu valaistus vaikuta  urakkasummaan työn osalta kovinkaan paljon, sillä valaisimet ovat korkean laadun lisäksi  erittäin asentajaystävällisiä. Eli laadukkailla Winledin led-valaisimilla toteutettu valaistus, hyvin suunniteltuna ja asennettuna ovat loistava sijoitus tulevaisuuteen, joka maksaa itsensä takaisin niin asuinmukavuuden kannalta kuin rahallisestikkin.

 

Tilatessasi sähkösuunnitelman meiltä, teillä on mahdollisuus saada Winledin 3-D valaistussuunnitelma veloituksetta.