SÄHKÖASENNUSTEN HINNAT
Hintoihin lisätään alv 24%

Sähköasennus 

Hinta € 43/h

Pientalojen

Sähköurakointi

Hinta €

alk. 70e/m2

Hinta sisältää työn tavikkeet ja suunnitelmat

Winled logo

 

Onninen logo

 

 

 

Ahlsell logo 

 

 

 Schneider Electric logo

 

Ensto logo 

 

 

  ABB logo

 

 

Elko logo

 

 

Devi logo

Sähköasennukset Helsinki ja Uusimaa

Sähköasennus on käsityöammatti jossa laadukas ja siisti

työn jälki on meille kunnia-asia.    

Sähköasennukset lähes 20 vuoden kokemuksella

AR-Urakointi toteuttaa sähköasennukset ja Helsingissä ja Uudellamaalla lähes 20 vuoden kokemuksella. Monipuolinen ja laaja sähköalan kokemuksemme takaa laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen sähköasennuskohteissamme. Työmme jälki on kokonaisuudessaan laadukasta ja turvallista myös ulkoisesti.

Sähköasennukset ulko- ja sisätiloihin

AR-Urakointi toteuttaa sähköasennuksia niin ulko- kuin sisätiloihin. Tavallisimpia sähköasennuskohteitamme ovat:

- Huoneistoremontit esim. keittiöt tai kylpyhuoneet

- Vanhojen rakennusten ja omakotitalojen sähkösaneeraukset

- Liiketilojen sähköasennukset

- Pienten teollisuusrakennusten sähkötyöt

- Ulko- ja sisävalaistukset

- Vian paikannus ja korjaus

Kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset sähköurakoinnit sekä laadukkaan sähkösuunnittelun kohteeseesi. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio.

Sähköasennukset osana remonttia

Vankka kokemuksemme vanhojen rakennusten sähköasennuksista ja saneerauksista mahdollistaa sähköasennusten laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen. Rakennusalan kokemuksemme auttaa meitä myös keksimään rakennusteknisiä ratkaisuja sähköasennusten siistin lopputuloksen saavuttamiseksi. Saneerauskohteet ovat aina hieman erilaisia, jonka takia sähköasennusten toteuttaminen vaatii kokemusta ja kekseliäisyyttä.

Vanhojen rakennusten ja omakotitalojen sähkösaneeraukset tehdään yleensä isomman remontin yhteydessä. Mikäli lähes kaikki huonetilat ovat remontin alla on järkevää uusia kaikki sähköasennukset, antenni- ja telekaapeloinnit nykypäivää vastaavalle tasolle. Myös valaistukseen on hyvä kiinnittää huomiota ja hyödyntää nykytekniikkaa kuten esimerkiksi led-valaistusta. Led-valaistukseen meillä on tarjolla laaja valikoima Winledin laadukkaita ledvalaisimia.

Sähkösuunnitelman teon yhteydessä meiltä on mahdollista saada myös Winledin valaistussuunnittelijan tekemä ilmainen valaistussuunnitelma, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

PYYDÄ  ILMAINEN REMONTTIARVIO !

Sähköasennusten hinta

Sähköasennusten hinta omakotitaloissa riippuu siitä, käytetäänkö asennustapana putketonta vai putkellista uppoasennusta sekä mikä on sähköasennuskohteen lämmitysmuoto. Hintaan vaikuttavat lisäksi kohteeseen mahdolliset taloautomaatiot sekä miten valaistus sähköasennuskohteessa toteutetaan.

AR-Urakointi toteuttaa omakotitalojen sähköasennukset kiinteällä neliöhinnalla, joka sisältää kaikki sähkötarvikkeet ja asennustyön. Toteutamme sähköasennukset putkettomalla uppoasennuksella alkaen 72e/m2. Sähköasennuksen hinta tuntityönä on 43e/h.

Lisähintaan:

- Putkellinen uppoasennus +15e/m2

- Suorasähkölämmitys (patterit) +10e/m2

- Varaava sähkölämmitys (lattialämmitys) +15e/m2

Hintoihin lisätään alv 24%. 

Sähköasennusten tarvikemyynti

Me huolehdimme, että sähkötarvikkeet ovat sopivia kuhunkin asennuspaikkaan ja että kutakin tuotetta on tarvittava määrä, kun saavumme asennuspaikalle. Tällöin sähköasennusten lopputulos on aina paras mahdollinen. Myös huoltoautossamme on aina valikoima yleisimpiä sähkötarvikkeita kuten kytkimiä ja pistorasiota, jolloin asennuskohteesta jokin mahdollisesti puuttuva tuote löytyy todennäköisesti huoltoautomme tarvikevalikoimasta.

Kun otat sähköasennuksen AR-Urakoinnilta, saat kauttamme kaikki tarvittavat sähkötarvikkeet sähköasennuksen toteuttamiseen. Tällöin sinun ei tarvitse, eikä kannata tuhlata aikaa ja vaivaa sähköasennustarvikkeiden hankintaan. Kokemuksemme mukaan kohteissa, joissa asiakas on itse hankkinut tarvikkeet, lähes poikkeuksetta jokin tuote puuttuu tai on väärä. Tällöin lopputulos tulee usein kalliimmaksi.

Käytämme sähköasennuksissamme vain tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita. Meiltä saat myös laadukkaat Winledin led-valaisimet.

Sähköasennukset ja WinLedin valaisimet