LED-VALAISIMIEN HINNAT
Hinnat alkaen, sisältävät alv 24%

led-valaisin Iiris 10W 

Iiris 10W

Hinta €

62e 

    led-valaisin Kanna valopaneeli 18W

Kanna valopaneeli

18W

Hinta €

68e 

    led-valaisin Lilja valopaneeli 16W

Lilja valopaneeli16W

Hinta €

68e

Led-valaisimet

AR-Urakointi asentaa led-valaisimet aina pientaloista raskaaseen

teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin led-valaisimiin.   

Tietoa Led-valaisimista

Led-Valaisimien elinikä on erittäin pitkä, noin 50 000h ja ideaalisissa olosuhteissa jopa 100 000h. Winledin laadukkaat led-valaisimet kestävätkin normaalikäytössä 10-25 vuotta. Sähkönkulutus on led-valaisimilla on noin viisi kertaa pienempi hehkulamppuun verrattuna. Esimerkiksi 8W led-lamppu vastaa teholtaan 40W hehkulamppua. Niiden Luumen arvo, joka mittaa valotehoa, on sama 400lm. Se on arvo, johon tulee kiinnittää huomiota led-valaisinta valittaessa.

Led-valaisimet ja niiden valinta

Haettaessa korvaavaa lamppua 40W hehkulampulle tulee muistaa, että watit (W) eivät suoraan kerro led-valaisimen valotehoa, vaan sitä mitataan Luumen asteikolla (lm). 40W hehkulampun Luumen arvo on noin 400lm ja 60W noin 600lm.

Toinen tärkeä asia lampun valinnassa on valon värisävy, jota mitataan Kelvinin asteikolla (K). Hehkulampun värilämpötila on noin 2700K. Mitä suurempi Kelvin arvo on, sitä valkoisemmaksi valo muuttuu ja yli 6000K valo alkaa muuttua sinertäväksi. Eli 40W hehkulamppua vastaavan led-valaisimen Luumen arvo pitää olla 400lm ja Kelvin arvo noin 3000K. Led-valaisin ei siis aina ole värisävyltään sinertävä, vaan niitä saa myös perinteisen hehkulampun sävyisenä.

Led-valaisimien hinnat

LED-valaisimien hinnat johtuvat yksinkertaisesti niissä käytettyjen komponenttien hinnasta. Tuotekehityksen uusimmat komponentit maksavat luonnollisesti enemmän, mutta tuottavat myös eniten valoa sähkönkulutukseen nähden. Yksinkertaisesti mitä suurempi led-valaisimen Luumen arvo (lm) on verrattuna sähkönkulutukseen (W), sitä laadukkaampi se on.

Winledin led-valaisimet on tehty hyödyntäen uusinta led-tekniikkaa ja ne ovat laadultaan markkinoiden parhaimmistoa.  

Miten valitsen käyttötarkoitukseeni sopivan led-valaisimen

AR-urakointi suunnittelee juuri sinun kohteeseesi sopivat led-valaisimet aina pientaloista raskaaseen teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin led-valaisimiin.

Pyydä tarjous Led-Valaisimista ja asennuksesta AR-Urakoinnilta.

Led-valaisimien alennusprosentti riippuu tilauksen suuruudesta.

                  led-valaisinten tuotekuvasto                                led-valaisin suunnitelma  

                  Katso kaikki tuotteet                                 Katso video 3-D led-valaistukesta

 

led-valaisimet www.winled.fi